Å utfordre meg selv

Etter nesten ett og et halvt år som markedsføringsstudent ser jeg kraften sosiale medier og blogg har på en befolkning som stadig befinner seg mer på nett. Som en del av fremtidens markedsførere, ser jeg på det som viktig å utvikle kompetanse i, samt benytte seg av de plattformene forbrukerne befinner seg i.  Klarer man det kan det være nøkkelen til at drømmejobben blir akkurat din.  Av den grunn har jeg valgt å utfordre meg selv ved å gå ut av komfortsonen og opprette en blogg. Dette for å utvikle meg selv og mine ferdigheter, samt kunnskap innenfor det teoretiske og praktiske rundt mitt fagfelt. Videre vil denne bloggen være svært sentral innenfor valgfaget digital markedsføring, som jeg vil ta våren 2016.

Gina long liabø, digital markedsfører

Hentet fra: stinemarieandreassen.com

Dette vil være en fagblogg hvor jeg kommer til til å publisere ulike aspekter rundt markedsføring, herunder psykologi, relasjonsbygging, ulike påvirkningsteknikker, samt digital markedsføring.

 

Håper dere drar nytte av bloggen min og blir med meg på min utviklingsprosess som digital markedsfører

 

– Gina Long Liabø

One comment

  • Disfunción Eréctil Secundaria: Consideramos disfunción eréctil secundaria cuando el hombre tuvo orgasmos en el pasado pero es incapaz de obtenerlos actualmente. Existen otras causas de disfunción eréctil, entre ellas, traumas en la región pélvica, quimioterapia, radioterapia en la región pélvica, cirugías contra el cáncer de próstata, cirugías en la región pélvica y andar en bicicleta por demasiado tiempo (ciclistas profesionales).

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *